THERAPEUTEN

Sami Morra : Fysiotherapeut en Eigenaar

Sami Morra

Fysiotherapeut en Eigenaar

In januari 2010 is Fysio Morra opgericht door eigenaar Sami Morra, fulltime werkzaam als algemeen fysiotherapeut.
Tevens doet Sami aan Dry Needling, heeft de Dam-cursus gevolgd en het Mulligan concept. Hiermee heeft hij zich bekwaamd in mobiliserende handgrepen gericht op het opheffen van functiestoringen in gewrichten.

Het BIG-nummer van Sami is: 29055513604

Daphne Veenstra : Manueel Fysiotherapeut

Daphne Veenstra

Manueel Fysiotherapeut

Daphne Veenstra is sinds april 2012 werkzaam in onze praktijk. Daphne is naast algemeen fysiotherapeut sinds september 2016 ook geregistreerd manueel therapeut. Ze is momenteel bezig aan een studie epidemiologie en is daardoor wisselend aanwezig op de praktijk.

Het BIG-nummer van Daphne is: 09909600404

Philip Langejan : Medisch fitness instructeur

Philip Langejan

Medisch fitness instructeur

Philip Langejan is sinds juli 2011 fulltime bij ons werkzaam als medisch fitness instructeur. In september 2017 is Philip in deeltijd gestart met de opleiding tot fysiotherapeut.

Celine Roscam Abbing :

Celine Roscam Abbing

Florien Verlaan : Algemeen fysiotherapeut

Florien Verlaan

Algemeen fysiotherapeut

Florien Verlaan is sinds half september 2019 in dienst gekomen als algemeen fysiotherapeut en ook zij is werkzaam met dry-needling. Florien heeft de afgelopen 12 jaar in een gezondheidscentrum gewerkt en is door haar verhuizing naar onze regio bij ons komen werken. Ze heeft o.a. ervaring in het begeleiden van COPD groepen en individuele patienten en het begeleiden van medisch fitness bij ouderen die de mobiliteit willen verbeteren. Florien is werkzaam op de maandag, donderdag en vrijdag.